Koriander werkt ontgiftend

Ik zeg JA tegen verse koriander en eet het bijna elke dag. In soep, door een salade en in een smoothie. Eigenlijk combineer ik het met alles. Het is mijn smaakverrijker. I love cilantro. Mi lobi koriander. Saya suka ketumbar! Maar dat is niet altijd zo geweest. Ik heb koriander namelijk echt moeten leren eten. In deze video ga ik op zoek naar de gezondheidsvoordelen van het kruid. Waarom de ene koriander heerlijk vindt, en de ander absoluut niet. Ook kom ik erachter of het in de Surinaamse keuken wordt gebruikt. Koriander mag in mijn keuken in ieder geval niet ontbreken.

Bewegen op ieder moment van de dag

Om deze video te bekijken heb je een wachtwoord nodig. Klik hieren je ontvangt het.

Ik zag bewegen als iets wat ik moest inplannen. Dus naar de sportschool gaan, na of voor het werken. Maar meestal was ik dan te moe. En dan ging ik niet. Het belangrijkste dat ik heb geleerd, is dat ik kan bewegen op ieder moment van de dag. Overal waar ik ben zie ik nu kansen om mijn benen te strekken, te trainen en te stretchen. En iedereen kan het!

Daarom deel ik 5 eenvoudige tips voor meer beweging. Het goede nieuws is dat het niet uitmaakt hoe fit je wel of niet bent op dit moment. Begin er vandaag nog mee!

 

Ontspannen met een detox voetenbad

In haar zoektocht naar een oplossing voor haar burnout klachten, richt Angelique haar eigen bedrijf op: Detox Den Haag. Hier helpt ze haar klanten met het afvoeren van opgeslagen gifstoffen. Dit gebeurt via de voeten omdat de voeten een afspiegeling van het lichaam zijn. "Daarnaast hebben de voeten meer dan 3000 poriën, een handige 'in- en uitgang'," aldus Angelique. Bekijk nu de video en kom erachter wat de voordelen zijn van een detox voetenbad. 

 

Wat ik eet in een weekend

Om deze video te bekijken heb je een wachtwoord nodig. Klik hieren je ontvangt het.

De meest gestelde vraag tot nu toe is wat ik eet om gezond te blijven. En ik ben zo blij om dat met jou te delen in deze video. Speciaal voor jou heb ik dus gefilmd wat ik eet in een weekend. Natuurlijk is niet ieder weekend hetzelfde, maar het geeft je een overzicht. Ik hoop dat je je voordeel doet met deze video en vanaf nu kiest voor meer groentes en fruit op je bord. Want dat is de Gesontu Sranang mindset. Ik geloof dat wanneer je kiest voor deze gezonde gewoonte, het ook veel makkelijker is om andere gezonde keuzes te maken. Veel kijk plezier!!

 

London Loy is een open boek

Om deze video te bekijken heb je een wachtwoord nodig. Klik hieren je ontvangt het.

Suri-Anders, 24Kitchen Foodtruck Challenge en Chefkok Academy 2017. Dat is waar je chefkok London Loy van kent. Maar vraag je jezelf ook af wie hij eigenlijk is, wanneer hij niet de chefkok uithangt? Dan mag je dit exclusieve video interview niet missen!

London is een open boek. Hij verklapt hoe hij een succesvolle carrière en het vaderschap combineert. Ook vertelt hij over zijn bitterzoete jeugd. “Liefde overwint. En met name de liefde van mijn moeder,” aldus London Loy.