Jouw mening telt

Waarom Gesontu Sranang? Er zijn natuurlijk al heel veel gezondheidsblogs, maar die zijn vooral westers georiënteerd. Daarom brengt Gesontu Sranang meer aandacht voor gezondheid in een Surinaamse context. Op deze manier is de informatie herkenbaar en eenvoudiger te implementeren in je dagelijkse leven. 

Help mij...met het (nog) leuker te maken van de Gesontu Sranang en de kwaliteit te verbeteren. En om nog meer Surinamers te bereiken.

Hoe?
Met 10 minuutjes van je tijd. Laat in de commentbox hieronder weten wat je van Gesontu Sranang vindt. Welk artikel/video raakt jou bijvoorbeeld? En waarom? Wat zou je anders willen zien? Wat zijn de verbeterpunten? Enzovoort.

Hoe meer?
Laat in de commentbox hieronder weten waar je tegenaan loopt. Wat is bijvoorbeeld je grootste frustratie als het op je gezondheid aankomt? Noem drie onderwerpen die je zou willen leren over gezondheid? Waar kan je terecht als het gaat om je gezondheid? Als je geen zorgen ( bijv. financieel, werk, familie etc.) had, zou je gezondheid dan anders zijn dan nu?

Ik kijk erg uit naar het lezen van je reactie,

Janin Price- Dompig
Inititatiefneemster Gesontu Sranang

PS. Wil je liever je mening in een privé bericht versturen? Mail dan naar lobi@gesontusranang.nl

Deel dit artikel