Reken in 5 stappen af met ongezond snacken

CHALLENGE - Start op 20 november samen met ons het 5 stappenplan. Ben jij toe aan het realiseren van jouw doelstellingen maar blijft het om wat voor reden dan ook vaag? Of je nou wil afvallen, groener wil eten, meer positiviteit wil in je leven, een goed voorbeeld wil zijn voor je kinderen, de liefde van je leven wil ontmoeten…Wil jij verandering in je eetpatroon? Ben je klaar voor een gesontu levensstijl? Meer energie? Of meer harmonie voelen tussen je lichaam en geest? Dan is dit 5 stappenplan echt iets voor jou! Het geeft je dat extra duwtje in de rug naar een gezonde levensstijl.

DIT STAPPENPLAN IS AL VAN START GEGAAN. JE KAN JE NIET MEER AANMELDEN.

Wil je op de hoogte gehouden van het volgende stappenplan? Laat dan nu een mailtje achter via lobi@gesontusranang.nl of klik hier voor de contactpagina. 

Voor wie is het nog meer?
Het is voor diegene die dagelijks ongezond snacken en daar verandering in willen brengen, zonder al te veel moeite. Ben jij zo iemand die snackt op het werk? En in de auto? Of ’s avonds op de bank? Of grijp je naar ongezonde snacks voor een geluksmoment? Dit kan bijvoorbeeld allemaal te maken hebben met een negatief zelfbeeld, uit verveling, een slechte dag, overmatig stress, niet lekker in je vel zitten, onverwerkte gevoelens, diepgewortelde gewoontes en jezelf belonen. 

Wanneer begint het? 
Dit stappenplan duurt 5 weken en start op maandag 20 november 2017. Dit is de perfecte timing om in 2017 nog even te werken aan jezelf. Vooral met de feestdagen voor de deur, is dit het beste cadeautje die je jezelf kan geven. Hoeveel kost het? Het is helemaal gratis en voor niets! Het enige wat je nodig hebt is een dosis motivatie! Oow ja…en een gewoonte om ongezond te snacken, hahaha. Naar welke voordelen kan jij uitkijken? Na 5 weken heb je meer energie, meer zelfvertrouwen en ben je in staat om meer gezonde keuzes te maken, zodat jij uiteindelijk het leven kan leiden waar jij van droomt. Om het je extra makkelijk te maken, dit stappenplan is inclusief boodschappenlijstjes en recepten voor gezonde snacks. Deze ontvang je in je e-mail.

Wat moet je doen om deel te nemen?
DIT STAPPENPLAN IS AL VAN START GEGAAN. JE KAN JE NIET MEER AANMELDEN.
Wil je op de hoogte gehouden van het volgende stappenplan? 
1) Stuur dan een e-mai naar lobi@gesontusranang.nl. Laat je voor- en achternaam achter.  
2) Of klik hier en laat een bericht achter op de contactpagina. 

Wat kan je allemaal verwachten? 
- Je krijgt inzicht krijgt in je eetpatroon
- Je leert hoe je je eetmomenten vermindert
- Je rekent af met ongezond snacken
- Je leert een liefdevolle omgeving creëren, zodat je gemotiveerd blijft om je gezonde eetpatroon te behouden
- Je leert om te stoppen met excuses te maken voor je ongezonde eetgedrag
- Je hebt meer energie
- Je bent in staat om andere gezonde keuzes te maken in je leven

 Hi, mijn naam is Sujeina Dang en ik ben een online health coach. Ik ben op een missie om jou te begeleiden naar een gezonde levensstijl. Ook ik was een ongezonde snacker en ik ben zo blij dat ik ervan af ben. Ik voel me veel energieker en het heeft me enorm geholpen met afvallen. Dit stappenplan is extra speciaal omdat het het allereerste Gesontu Sranang stappenplan is die we gezamenlijk doen. En ik ben zo blij dat ik me kan inzetten voor een Gesontu Sranang. Deel dit met vrienden en famiri zodat nog meer mensen mee kunnen doen. Dat maakt het nog veel leuker.

 

 

 Hi mooie mensen, mijn naam is Janin Price-Dompig en ik ben de initiatiefneemster van Gesontu Sranang. Vraag jezelf eens af: Wil je transformatie? Wil je afrekenen met ongezond snacken? Zonder daar al te veel moeite voor hoeven te doen? Is het antwoord ja, dan is dit stappenplan echt iets voor jou. Het is de perfecte manier om een gezonde levensstijl te starten. Ik hoop dat jij mee doet. We starten op maandag 20 november 2017. Het gaat zo leuk worden! Meld je aan door een mailtje te sturen met je voor- en achternaam via lobi@gesontusranang.nl  

 

Deel dit artikel